Castelló d'Empúries

NEWS
Vos résultats de recherche
 • L’Ajuntament va contractar en pràctiques un jove beneficiari del Programa de Garantia Juvenil
  par Crisitna Colls le 18/01/2021 à 14:08

  Durant sis mesos i a temps complert, va donar suport tècnic a l’àrea de joventut L’Ajuntament de Castelló d’Empúries es va acollir a la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons el cofinançament de l’actuació tal i com disposa la base 31 de l’annex de l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, amb la contractació d’un jove en pràctiques pel període de 6 mesos, a jornada completa, que va… L'entrada L’Ajuntament va contractar en pràctiques un jove beneficiari del Programa de Garantia Juvenil ha aparegut primer a Castello.cat.

 • L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha editat la nova agenda formativa pel període de febrer a juny de 2021
  par Crisitna Colls le 18/01/2021 à 12:47

  L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha editat la nova agenda formativa pel període de febrer a juny de 2021 L'entrada L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha editat la nova agenda formativa pel període de febrer a juny de 2021 ha aparegut primer a Castello.cat.

 • XII Jornades de formació del Patronat de Turisme Costa Brava adreçades al sector de la restauració i de l’hostaleria
  par Crisitna Colls le 15/01/2021 à 08:00

  Des del Departament de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’ha col·laborat amb el Patronat de Turisme de la Costa Brava en la confecció d’unes jornades formatives  adreçades al sector de la restauració i de l’hostaleria durant  aquest període de restriccions.  En aquests moments de complexitat fruit de la COVID19 i dels nous reptes que se’ns plantegen,  és imprescindible seguir treballant en la formació online per acompanyar i ajudar a encarar amb èxit una nova etapa als sectors més… L'entrada XII Jornades de formació del Patronat de Turisme Costa Brava adreçades al sector de la restauració i de l’hostaleria ha aparegut primer a Castello.cat.

 • L’Ajuntament de Castelló d’Empúries presenta el II Cicle de Teatre Empori
  par Crisitna Colls le 14/01/2021 à 12:08

  Tot i les dificultats de portar a terme activitats culturals a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries continua donant suport a la Cultura Aquest matí s’ha presentat, a la Sala Municipal de Castelló d’Empúries, el II Cicle de Teatre Empori. A la presentació hi han assistit l’alcalde, Salvi Güell, la regidora de Cultura Xon Hugas, l’autora de la imatge d’enguany, l’artista Elena Casadevall, i el tècnic de Cultura, Martí Fontclara. La primera edició del Cicle de Teatre Empori… L'entrada L’Ajuntament de Castelló d’Empúries presenta el II Cicle de Teatre Empori ha aparegut primer a Castello.cat.

 • Comencen les tasques de neteja de la mina d’aigua de l’Ecomuseu Farinera
  par Nuri le 14/01/2021 à 08:00

  Aquests primers dies del 2021, aprofitant que el Rec del Molí està sense aigua per les obres de condicionament del Projecte constructiu de Millora Ambiental. Recuperació ambiental de la riera Mugueta i Rec del Molí a Castelló d’Empúries del Departament d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, l’Ecomuseu Farinera ha començat les tasques de neteja de la mina d’aigua. Es tracta d’un conducte d’uns 60 metres de llargada i 3 metres d’amplada que travessa per sota el conjunt de la fàbrica, el… L'entrada Comencen les tasques de neteja de la mina d’aigua de l’Ecomuseu Farinera ha aparegut primer a Castello.cat.

 • Comencen les obres de reurbanització d’un tram de la vorera de l’avinguda de la República Catalana a Empuriabrava
  par Crisitna Colls le 13/01/2021 à 09:11

  L’obra de  millora s’executarà en el tram  que va des de Poblat Típic fins a l’encreuament amb el carrer Falconera i tindrà un cost de 223.621, 84€ Aquesta setmana han començat les obres de reurbanització de la vorera de l’Avinguda República Catalana en el tram que va des de Poblat típic fins a l’encreuament amb el carrer Falconera. Aquest tram forma part de la zona comercial  d’Empuriabrava, molt transitat durant tot l’any. Aprofitant que ara estem en temporada baixa, s’ha… L'entrada Comencen les obres de reurbanització d’un tram de la vorera de l’avinguda de la República Catalana a Empuriabrava ha aparegut primer a Castello.cat.

 • Els 5 guanyadors del concurs del Pessebre Fotogràfic podran gastar 100€ cada un als comerços del municipi
  par Crisitna Colls le 12/01/2021 à 13:14

  Aquest matí s’ha fet el sorteig dels 5 guanyadors entre els que hi ha 4 persones del municipi i una de Rupit Durant les festes de Nadal han estat exposats, al Pati del Palau dels Comtes i a la plaça Dr. Joaquim Barraquer d’Empuriabrava, dos Pessebres fotogràfics representats per entitats del municipi. Els Pessebres contenien també un petit concurs que consistia en respondre 10 preguntes sobre les fotografies. Ahir va acabar el termini per participar, doncs ja s’han començat a… L'entrada Els 5 guanyadors del concurs del Pessebre Fotogràfic podran gastar 100€ cada un als comerços del municipi ha aparegut primer a Castello.cat.

 • Concessió de subvencions al sector de la pagesia i ramaderia per al foment de l’activitat agrícola de l’any 2020
  par Crisitna Colls le 12/01/2021 à 09:50

  A partir del 29 de desembre de 2020 s’obre el termini per presentar les sol·licituds i finalitzarà el dia 11 de febrer de 2021. La Junta de Govern Local de la corporació de data 7 de desembre de 2020 va aprovar les bases específiques reguladores per a la concessió de subvencions al sector de la pagesia i ramaderia per al foment de l’activitat agrícola per l’any 2020. Les subvencions es podran sol·licitar a partir del dia 29 de desembre de… L'entrada Concessió de subvencions al sector de la pagesia i ramaderia per al foment de l’activitat agrícola de l’any 2020 ha aparegut primer a Castello.cat.

 • L’Ajuntament contracta un jove beneficiari del Programa de Garantia Juvenil
  par Crisitna Colls le 12/01/2021 à 09:40

  Durant sis mesos i a temps complert, treballarà en accions de suport tècnic al Departament de Joventut. L’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’ha acollit a la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons el cofinançament de l’actuació tal i com disposa la base 31 de l’annex de l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, amb la contractació d’un jove en pràctiques pel període de 6 mesos, a jornada completa, que… L'entrada L’Ajuntament contracta un jove beneficiari del Programa de Garantia Juvenil ha aparegut primer a Castello.cat.

 • Torna l’Okup’Alt, un projecte de formació professionalitzadora per a joves de 16 a 24 anys a l’Alt Empordà
  par Crisitna Colls le 11/01/2021 à 09:17

  Avui, 11 de gener, s’obren les inscripcions a l’Okup’Alt 2021. Enguany Castelló d’Empúries acollirà la formació de Jardineria. Okup’Alt és un projecte de formació  que des de fa 10 anys es porta a terme des l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, amb la coŀlaboració d’ajuntaments, agents socials i el teixit empresarial de la comarca. Es tracta d’un projecte gratuït per a joves, que combina formació professionalitzadora, suport en la recerca de feina i diversos tallers d’ajut al seu desenvolupament personal.… L'entrada Torna l’Okup’Alt, un projecte de formació professionalitzadora per a joves de 16 a 24 anys a l’Alt Empordà ha aparegut primer a Castello.cat.

Comparer les annonces

error: Alert: Content is protected !!